Gi oss en tilbakemelding

Er det noe som ikke fungerer som det skal? Sider du ikke finner eller oppgaver du ikke forstår? Da kan du sende oss en beskjed her!

Alle tilbakemeldinger er nyttige. Tilbakemeldinger fra brukerne vil gi oss et godt grunnlag for å forbedre og videreutvikle Reklameskolen for nye aldersgrupper framover. Din tilbakemelding gjør oss bedre!

Skriv inn din tilbakemelding i feltet under. Når du trykker på «send»-knappen, blir tilbakemeldingen din sendt som en e-post til Forbrukertilsynet. Du kan være anonym, så lenge du ikke skriver navn, e-post eller annen kontaktinfo i skjemaet.

Dersom du skriver navnet ditt eller annen kontaktinformasjon, er det viktig at du vet at alle henvendelser til Forbrukertilsynet er offentlige. Det vil si at hvem som helst kan be om å få se henvendelser til oss.