Vi er omgitt av reklame

Trykk på spørsmålstegnene nedenfor for å lese mer.

Reklame overalt

Avisene fylles opp av annonser. Postkassa flyter over av reklamebrosjyrer og bussholdeplasser og butikkvegger er dekket av reklameplakater. Imponerende reklamefilmer lyser mot oss fra kinolerretet og TV-skjermen. I sosiale medier reklamerer skistjerner og påvirkere for alt fra hårprodukter til energidrikker.

Noen ganger legger vi merke til reklamen. Enten fordi vi syns den er kul, morsom eller nyttig. Eller fordi den er irriterende, slitsom eller dum. Andre ganger legger vi ikke merke til den i det hele tatt. Den bare er der. Men den påvirker oss likevel.

Hver dag blir vi utsatt for utallige reklamebudskap. Ingen slipper unna reklamen. Den finnes nemlig overalt.

Hvor finner du reklame?

Kryssord