Kjenner du igjen reklamen?

Nå som du vet hva reklame er, burde det være en smal sak å kjenne den igjen. Eller?

I forrige del lærte du om hva reklame er. Nå skal vi se nærmere på noen eksempler på hvordan reklame kan se ut.

Selv om reklame stort sett har det samme målet, trenger ikke all reklame se lik ut. Tvert i mot! Det finnes utallige former for reklame: Reklamefilm, plakater, bannere, radioreklame, tilbudsaviser og reklameinnlegg i sosiale medier er bare noen av dem.

Reklame kommer altså i alle mulige former. Det er slett ikke alltid like lett å kjenne igjen reklame, selv om du ser den foran deg.

Merk reklamen!