Personvernerklæring

Nettsiden reklameskolen.no er utviklet av Frontkom på oppdrag fra Forbrukertilsynet.

Frontkom er databehandler for informasjon som blir samlet inn på nettsiden. Denne informasjonen blir lagret på egne servere i Norge.

Det er bare ansatte hos Forbrukertilsynet og Frontkom som har tilgang til opplysningene som blir lagret. En egen databehandleravtale mellom Forbrukertilsynet og Frontkom regulerer hva slags informasjon leverandøren har tilgang til og hva leverandøren kan gjøre med denne informasjonen.

Vil du vite mer om hvordan Forbrukertilsynet behandler personopplysninger?

Les mer i Forbrukertilsynets personvernerklæring.